Christine Schukking en Johan AbenOp geheel eigen wijze, maar altijd in harmonieus samenspel, brengen Christine Schukking en Johan Aben een prachtig percussieprogramma. Een enorme verzameling instrumenten vormt het muzikale decor, dat tot leven komt wanneer deze bespeeld wordt. Dan weer verrassend en betoverend, soms ook met humor, of juist weer heel energiek, maar altijd met passie en vakmanschap.

Er is veel te zien en veel om je over te verwonderen, wat het programma heel toegankelijk maakt, juist ook voor zeer jeugdig publiek. Maar ook hele mooie muzikale vondsten die er “stiekem” inzitten, prikkelen zelfs de geest van de uiterst ervaren, volwassen luisteraar. Dit maakt het programma toegankelijk en boeiend voor alle leeftijd groepen.

Wilt u onze audio demo horen, een foto van de opstelling bekijken, meer over de inhoud van het programma lezen, of een mooie poster printen? Klik dan hier.

Maar liever nog hopen wij elkaar een keer (muzikaal) te mogen ontmoeten, in een school, theater, buurthuis of waar dan ook.

Johan Aben en Christine Schukking

<- Terug